Fjalë kyçe: opozita

Mejtime / Nga Klodiana -

Shqipëria përballë Edi Ramës

Nga Erl Kodra –Vetëm Partia Demokratike e Shqipërisë mundet të jetë shpëtimi ynë– Kur Partia Demokratike humbi zgjedhjet e vitit 2013 dhe Sali Berisha dha dorëheqjen, shumë prej figurave të…