Fjalë kyçe: Mesjetë

OpEd / Nga 27.al -

Këta u përplasën me kohën

Nga Frrok Çupi Shkruesit e kronikës së zezë do të kishin përdorur fjalorin e policisë rrugore. Do të kishin shkruar se “makina humbi kontrollin dhe u përplas me shtyllën…”. Edhe…