Fjalë kyçe: Kukesi

Kalitje / Nga 27-shi -

Inxhinier Shameti… dhe Kukësi në festë

Eshtë inxhinier, mbrojtës, por edhe ka shënuar gola të rëndësishëm. Asnjë nga këto nuk ka lidhje logjike me njëra-tjetrën, por i ka bërë bashkë Ylli Shameti, futbollisti gjirokastrit i Kukësit….

OpEd / Nga 27.al -

Tirana… në drejtim të paditur

Nga Saimir Demi Pyetje për 100 pikë: “Sa i duhet Tiranës që të shfigurohet, aq sa të bëhet për të ardhur keq?” Dhe përgjigjia është e gatshme, pasi nuk është…