Fjalë kyçe: krizë

Tregu / Nga Media -

Edhe “gabi” hyn në krizë

Vitet e fundit, dyqanet e mallrave të përdorura lulëzuan në masë, por duket se periudhës së artë për këtë biznes po i vjen fundi. Në 2018-n, shqiptarët shpenzuan rreth 36…

Mejtime / Nga Media -

Të qeverisësh krizën

Nga Gentian Gaba Indeksi i demokracisë, i revistës “The Economist”, na pagëzoi edhe një herë si regjim “hibrid”. Anatomia e kësaj “mushke” politike është ndërthurja e tipareve të një demokracie,…

Llogje Kavaje / Nga 27-shi -

Pas krizës/ 10 këshilla për Edi Ramën

Pas skandalit spektakolar të Rilindjes dhe prokurorisë me dëshmitarin e rremë Fredi Alizoti, një nga ish bashkëpunëtorët e afërt të Edi Ramës, megjithëse sot është prishur përfundimisht me të*, ka…

OpEd / Nga Media -

Kriza aktuale si krizë besimi

Nga Gjergj Meta Pas Luftës së Dytë Botërore, nuk mendoj se shoqëria njerëzore në tërësinë e saj ka kaluar ndonjë krizë më të madhe sesa kjo e viteve të fundit….