Fjalë kyçe: Komiteti Kombëtar për Shqipërinë e Lirë

Veç e jona / Nga 27-shi -

Dru pas qafe

Nga Armand Plaka Meqenëse këto ditë, edhe pse mes shumë diskutimeve, po përkujtohen vuajtjet e ish-të persekutuarve dhe “bëmat” e regjimit të vjetër, po ju përshëndes me një karikaturë që…