Fjalë kyçe: komani

Dritëshkronja / Nga Media -

Ngrin Liqeni i Komanit (film)

Temperatura të ulëta dhe moti i acartë e me ngrica kanë qenë të pranishme në gjithë Shqipërinë këto ditë. Një nga sipërfaqet e ngrira si pasojë e temperaturave të ulëta…