Fjalë kyçe: jeta

OpEd / Nga 27-shi -

Qeveria është rruga, e vërteta dhe jeta

Nga Klodian Tomorri Ata që besojnë se përmes ligjit të shpifjes qeveria ka synim të mbrojë të vërtetën dhe të luftojë shpifjen, mjafton t’i bëjnë vetes disa pyetje. Kush e tha…

OpEd / Nga 27.al -

Një meshë për pulat

Nga Gjergj Meta Sapo kisha mbaruar meshën e mbrëmjes gjatë javës. Motër Virxhinia më afrohet me një copë letër në dorë ku ishte i mështjellë një 200 lekësh letre. Hapa letrën…

OpEd / Nga admin -

Vdekja jote, jeta ime?

Nga Dritan Shano Retorika e denoncimit si komunikimi më i përdorur në politikën shqiptare të këtyre 27 vjetëve, tregon se lufta civile, lufta mes shqiptarëve, jo vetëm nuk është shkulur…