Fjalë kyçe: gjykate

Mejtime / Nga 27.al -

Zaida Çobo dhe Ardi Veliu

Nga Erl Kodra   Shkelja e dinjitetit dhe fyerja publike që idioti i dobishëm Ardi Veliu i bën publikisht Zaida Çobos, është më e rëndë se sa dhuna e policisë…