Fjalë kyçe: Fatos Lubonja

Mejtime / Nga Media -

A mund të lidhet Edi Rama?

Nga Ylli Rakipi  Shumë vite më parë, miqtë më të ngushtë të Edi Ramës, u mblodhën një mbrëmje, më vete dhe filluan një diskutim, për sjelljet e çuditshme, gati të…

Mejtime / Nga Media -

Shpëtoni Tahirin, burgosni Lubonjën!

Nga Ergys Mërtiri Kryetari i Komisionit të ligjeve Ulsi Manja tha në emisionin “Të paekspozuarit” se Fatos Lubonja po bën thirrje për “krijim turbullirash” gjë që “është e dënueshme nga…