Fjalë kyçe: Europe

OpEd / Nga 27.al -

U çliruam nga ngatërresa e vetvetes

“Shqipëria si gjithë Europa, u bë fati im politik dhe unë as kam dash ta ndërroj dhe as dua ta ndërroj me diçka tjetër. Për këtë bindje, as do të jem…

Kalitje / Nga 27-shi -

Skënderbeu, një vit jashtë Europës

UEFA më në fund e ka dhënë verdiktin përsa i përket Skënderbeut, skuadra që hetohej për fiksime ndeshjesh. Klubi korçar është dënuar për një vit mospjesmarrje në kompeticionet europiane, gjë…

Kalitje / Nga 27-shi -

Një “vizë” për Europë

Tashmë flitet për një mundësi të marrësh pjesë në një nga kupat e Europës, kuptohet për skuadrat që janë në krye dhe me të drejtë mund të quhen pjesë e…