Fjalë kyçe: enver hoxha

OpEd / Nga 27.al -

Njëri fle, dhe tjetrin e ha vreri

Nga Spartak Ngjela Në një kohë pritjeje, ai që pret mund të jetë real ose i gënjyer. Në një kohë pritjeje ndodh që njeri pret diçka te mirë, e cila,…

Këndonjësit / Nga 27.al -

Kalërimi i vdekjes

Nga Enkel Demi Në të gjitha besimet monoteiste vdekja konsiderohet kalim në një jetë tjetër, vazhdimësi, dëlirësi në shumë raste. Shqiptarët besimpakë dhe në shumicën dërrmuese ateistë, paganë ose bestydë…

Këndonjësit / Nga Luljeta -

Të kërkosh njeriun tek anti-njeriu

Për të disatën herë shqiptarët patën në prime time performancën e vejushës së diktatorit komunist, Nexhmia Hoxha e cila këtë herë u shit si “dëshmia e fundit”. Pra, normalisht do…