Fjalë kyçe: Edi Oga

Mejtime / Nga 27.al -

Pandemia

Nga Edi Oga Duhet të ketë qenë viti 1984. Si çdo qershor, edhe atë vit ndenja një javë tek Xhema, në fshat. Kisha edhe njerëz më të afërt se ai…

Mejtime / Nga 27.al -

Zoti Rama, të duam sulltan!

Nga Edi Oga Zoti Rama, duhet të bëhesh sulltani i shqiptarëve! Urgjent! Mos prit zgjedhjet e vitit që vjen, por bëhu që tani! Të lutem zoti Rama bëj ndryshimet në…

Mejtime / Nga 27-shi -

Një medalje për kryeministrin!

Nga Edi Oga  Pas kaq shumë javësh me jetë të rrudhura, me shtrëngime, izolime, pamundësira, rebelime, gjoba, sakrifica të pamenduara ekonomike, shqiptarët mezi ç’presin t’i kthehen asaj jete që bënin…

Mejtime / Nga Klodiana -

Beteja pas “Rama iku”!

Nga Edi Oga Një ditë të shtunë, Rama doli përpara kameras së televizionit të tij privat me fonde shtetërore dhe në fund një komunikim të shkurtër prej nëntë orësh, tha:…

Mejtime / Nga 27-shi -

Spiunllëku i Endri Kaushit

Nga Edi Oga Fill pas propozimit të Kryeministrit, studenti Endri Kaushi, iu fut punës për të zeruar tarifën e studimit dhe për të përfituar bursë. Kishte përgatitur gjithçka deri në…

Mejtime / Nga Ejona -

Zoti i drekoftë!

Nga Edi Oga Dom Gjergj Meta është prift katolik. Ai ka bërë një zgjedhje të lirë në një shoqëri të lirë. E ka bërë këtë zgjedhje në rininë e tij të hershme…

Mejtime / Nga Media -

Vetëvrasja e Presidentit!

Nga Edi Oga Lajmi i gatishmërisë së tij për t’u vetëflijuar për atdheun si Salvador Allende i Kilit, bëri xhiron e Botës. Si burrë me sedër politike të provuar, Presidenti…