Fjalë kyçe: dialog

Telegrama / Nga admin -

Edi Rama letër publike Lulzim Bashës

Letër Publike Lulzim Bashës Zoti Kryetar, Ju drejtohem me këtë letër publike, në përpjekjen për t’i thirrur arsyes Suaj dhe për t’iu kthyer të vetmes rrugë që demokracia njeh, për…