Fjalë kyçe: Capajev Gjokutaj

Mejtime / Nga Media -

Përgojimi i adoleshentëve kavajas

Nga Çapajev Gjokutaj Skandali seksual i tetë nxënësve të një shkolle në Kavajë po kthet në lajm jave. Televizione, gazeta, radio po e marrin dhe e rimarrin. Publikohen përditë lajme me…

Mejtime / Nga Media -

A i lejohet burrit të qajë?

Nga Çapajev Gjokutaj A i lejohet burrit të qajë? Opinionet janë të shumta dhe shpesh përjashtojnë njeri-tjetrin. Burrit i ka hije loti, por jo të qarat e vajtimet; këto janë…