Fjalë kyçe: bilanc

OpEd / Nga Media -

Bilanci i një viti eksperimental

Nga Afrim Krasniqi Ka një traditë të sjelljes politike në fundviti: pala që është në pushtet mendon se vendi po kalon ditët më të lumtura dhe se ajo po bën…