Fjalë kyçe: Bilal Xhaferri

Duke lexuar një libër / Nga Media -

Baladë çame

Nga Bilal Xhaferri Ylberi, si një përshëndetje e përlotur lamtumirë, u zhduk matanë largësive, mbi kreshtat e flakëve, nëpër shi… Matanë largësive u zhduk e përflakur Çamëria dhe të gjitha…

Dritëshkronja / Nga Media -

Balada Çame e Bilal Xhaferrit (film)

Vargjet e poetit të Çamërisë vijnë përmes zërit të mrekullueshëm të Enkeleda Ariftit dhe muzikës së Edmond Zhulalit. Balada Çame me vargjet e poetit të madh të Çamërisë Bilal Xhaferri,…

OpEd / Nga 27.al -

Ilir Meta me krushqit grekë në Athinë

Nga Arben Llalla Pa nisur mirë është përfolur mjaft vizita e disa ditore në Athinë e kryetarit të Kuvendit të Shqipërisë dhe njëkohësisht kreut të LSI-së, Ilir Meta. Në këtë…