Fjalë kyçe: Armand Duka

OpEd / Nga 27-shi -

Të programuar për të humbur

Nga Saimir Demi Në Luksemburg ishte thjesht një miqësore, ku trajneri ynë vazhdoi me seritë e eksperimenteve dhe meqenëse po insiston, të shpresojmë që dikur do të vijë koha për…