Fjalë kyçe: Anton Çetta

Mejtime / Nga Media -

Antoni i urtë dhe çeta e çartur

Nga Ag Apolloni Këto ditë u çua shumë pluhur për (mos)ngritjen e bustit të Anton Çettës para Institutit Albanologjik të Prishtinës. Kolegët e Antonit paskan thënë që busti i tij…