Fjalë kyçe: Ambasadori

OpEd / Nga 27-shi -

Sugjerim për Integrimin Europian të Shqipërisë

Nga Dritan Shano Integrimi Europian është para së gjithash një proçes ndryshimi kulture të të gjithë shqiptarëve nga orientale [osmano-puniste] në oksidentale. Ky proçes ndodh në mendjen dhe shpirtin e njerëzve…