Fjalë kyçe: Aleksandar Vucic

Mejtime / Nga 27.al -

Albin Kurti, ose Kaçubeti i Revolucionit

Nga Erl Kodra Disa njerëz mendojnë vetëm në një dimension të rrafshët. Të menduarit kësisoj është i lodhshëm, i mërzitshëm dhe gati i papërballueshëm. Ata u bien punëve shkurt dhe…