Po planifikoni të udhëtoni drejt SHBA? Ambasada amerikane thirrje qytetarëve: Ju duhet certifikata e vaksinës dhe testi Covid

0
140

Ambasada e SHBA në Tiranë jep një informacion të rëndësishëm për të gjithë ata që duan të udhëtojnë nga Shqipëria drejt Shteteve të Bashkuara, lidhur me situatën e krijuar nga koronavirusi.

Ambasada ju bën thirrje qytetarëve që të ndjekin rregullat aktuale të Qendrës për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve para se të vendosin të udhëtojnë.

Po planifikoni të udhëtoni nga Shqipëria për një vizitë në Shtetet e Bashkuara? Shtetasit jo amerikanë të cilët vizitojnë Shtetet e Bashkuara, duhet të ndjekin rregullat aktuale të Qendrës për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve, të tregoni certifikatën e vaksinës kur udhëtoni dhe të kryeni një test COVID-i jo më larg se një ditë përpara fluturimit tuaj. Sigurohuni që të merrni informacionin më të fundit përpara se të bëni plane