Plane për martesë? Ja stili i këpucëve të duhura për nuset e vitit 2022

0
59

Këpucët e nusërisë janë një nga pikat më të rëndësishme që duhet t’i kushtojë vëmendje nusja e ardhshme. Fillimisht këpucët që ajo zgjedh duhet të jenë komode në mënyrë që të shijojë gjithë ditën pa vështirësi. Është e qartë se bazuar në sezonin e dasmave, është thelbësore të zgjidhni nëse do të vishni një sandale të bukur me taka të larta apo një takë elegante.

Këpucë nusërie për 2022! Për këtë vit, tendencat mbizotëruese për këpucët e nusërisë nxjerrin një ajër të sofistikuar dhe në të njëjtën kohë romantik.

Fillimisht, një nga tendencat më të përhapura për këtë vit përsa i përket këpucëve të nusërisë janë harqet. Harqet janë një tendencë e përgjithshme e madhe për botën e dasmave në vitin 2022. Është padyshim diçka shumë mbresëlënëse dhe i shton romantizëm pamjes së përgjithshme të nuses. Pra, në varësi të stilit të dasmës tuaj, mund të zgjidhni një sandale të bukur me një hark ose nëse jeni një nga të guximshmit të zgjidhni një sandale ‘statement’ me një hark të madh.

Një tjetër trend që mbizotëron dukshëm është shkëlqimi si dhe diamantët e ndryshëm që mund të zbukurojnë këpucën e nusërisë. Përveç shkëlqimit që japin, ato shtojnë elegancën dhe heqin padyshim pamjen e dasmës së një nuseje.

Çfarëdo trendi që zgjidhni të ndiqni, mbani mend si pikë kyçe se me një këpucë nusërie të bukur komode do të ndiheni dhe do të jeni protagonistja e ditës.