Ka than' i moçmi: 

“Shqiptari e ka zakon që kundështon para se të marrë vesh".

                          -Faik Konica

Për një vakt fantastik gatuani këtë recetë levreku me perime

Nga 27-shi 0

Ingredientët:

  • Perime sipas dëshirës
  • Thjerrëza
  • Vaj ulliri
  • Supë pule
  • Salcë domatesh
  • Oriz
  • Fileto levreku
  • Kripë
  • Piper

Udhëzimet:

1.  Në një tigan me nxehtësi mesatare shtoni vajin e ullirit dhe perimet.
2. Trazojini mirë dhe më pas shtoni thjerrëzat.
3. Ndërkohë në një tenxhere me ujë të valuar shtoni supën e pulës.
4. Lëngun ia shtoni më pas thjerrëzave.
5. Rregullojini me kripë e piper.
6. I lini të ziejnë dhe ndërkohë i shtoni salcën me pomoderini.
7. Në një tenxhere tjetër me ujë të valuar, shtoni vaj ulliri dhe oriz.
8. E lini derisa të ziejë dhe i kaloni thjerrëzat në një blender.
9. E merrni fileton e levrekut dhe e gatuani në avull për rreth 10 minuta.
10. Në një pjatë shtoni një garuzhde nga thjerrëzat e kaluara më parë në blender.
11. Sipër vendosni dy lugë gjelle oriz dhe fileton levrekut që gatuam në avull.
12. Sipër i shtoni vaj ulliri.
Loading...

Lini një koment

Adresa juaj e Email-it nuk do të bëhet publike

Mund të përdorni HTML tags dhe atributet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.

gjithësej