Pensionisti: 30 mijë lekëshi vjetër është tallje e Ramës

0
96

Një nga protestuesit ka komentuar sot paketën e krizës së Edi Ramës dhe shumë prej 30 mijë lekësh të vjetra që ka dhënë ai për pensionistët. Ai tha se 30 mijë lekë të vjetra me këto rritje çmimesh është tallje e hapur se vetëm bukë dhe ujë për 3 ditë mund të blesh.

Ai 30 mijë lekëshi i vjetër më revolton më shumë, ai është tallje, nuk mund të tallet. Ne nuk kemi nevojë për lëmoshë’, është shprehur njëri prej tyre. Edhe një tjetër prej protestuesve i është bashkuar këtij mendimi, duke shprehur se janë më të prekurit dhe se pensioni nuk po i del për të blerë asgjë”, tha protestuesi.  Mijëra qytetarë janë mbledhur në protestën e dytë kombëtare kundër rritjes së çmimeve. Të shumtë në numër në këtë protestë, janë edhe pensionistët, të cilët duket se janë edhe shtresa më e prekur nga rritja e çmimeve të kohëve të fundi