Pamje mahnitëse, liqeni i Pukës ngrin plotësisht

0
238

Prej  ditësh në vend mbizotërojnë temperaturat e ulta, ku dhe në disa vende ka pasur reshje të shumta të dëborës.

Temperaturat ekstremisht të ulëta kanë sjellë ngrirjen e liqenit të Pukës.

Nga pamjet shihet se e gjithë sipërfaqja e liqenit është e ngrirë akull. Ky është një fenomen i zakonshëm në qytetin e Pukës.

Ndërsa autoritetet këshillojnë vazhdimisht qytetarët që të tregohen të kujdesshëm dhe të shmangin aventurën për të hipur mbi sipërfaqen e akullt.

Faqja zyrtare e bashkisë së Pukës ka publikuar disa prej pamjeve të qytetit verior shqiptar.