Nis zbatimi i masave anti-COVID/ Kaos në Morinë. Radhë kilometrike për të hyrë në Kosovë

0
374

Nga sot hyjnë në fuqi masat e reja kufizuese kundër koronavirusit dhe në pikën kufitare të Morinës mbizotëron sërish kaosi. Mësohet se radhë kilometrike janë krijuar në këtë pikë, ndërsa qytetarët e Kosovës presin prej më shumë se dy apo tre orësh për të kaluar.

Për të kaluar kufirin duhet të jesh i pajisur me test PCR negativ apo vërtetim vaksinimi.

Personat që kanë vetëm një dozë të vaksinës nuk po lejohen të kalojnë, ndërsa është hapur edhe një pikë testimi me pagesë.

/ABC/