Gold AG shpërthen ndaj LGBT-së: Flaka ju daltë

0
47

Reperi i njohur, Gold AG, njihet si një ndër personazhet e famshëm që reagon më së shumti për çështje të aktualitetit. E njëjta gjë ka ndodhur edhe së fundmi ku reperi ka komentuar përsëri në këtë rast.

Reperi ka folur për projekt-ligjin lidhur me martesat e gjinisë së njëjtë. Goldi e ka konsideruar një sëmundje. Sipas reperit, personat e dashuruar të martohen, por nuk është e nevojshme të vendoset me ligj.

“Kurrë inshAllah s’kalon ky ligj, ç’ka do që bëjnë si komunitet udha e mbarë ju qoftë le të martohen o vëlla ç’ka ka me ju bo ligji, le të martohen udha e mbarë ju qoftë edhe mu martu le të martohen po pse me bo ligj të veçantë që nesër ata me adaptu fëmijë apo?”

Gjithashtu, së fundmi Gold AG i ftuar në emisionin “N’Konak” e ka lidhur diskutimin për këtë çështje edhe me fëmijët që nuk kanë faj për papërgjegjshmërin e prindërve, dhe e etiketon si sëmundje.

Çka ka faj aj fëmijë nesër që i ka dy nana ose dy baba, kjo është sëmundje o vëlla është lloj sëmundje more ndal le të idhnohen ndash flaka ju daltë kjo është sëmundje”.