Autor: 27-shi

Kalitje / Nga 27-shi -

Pol Gaskoinj pa limite…

Për Pol Gaskoinj duket se nuk ka më kthim pas, megjithëse i ka tentuar të gjitha llojet e terapive, për t’u shkëputur nga varësia ndaj alkolit dhe drogave të ndryshme….

Kalitje / Nga 27-shi -

Viva Portugal!!!

Santos e tha që në fund do të ishte ai që do të festonte, megjithëse francezët ishin favoritët. Dhe fjala i doli. Pothuaj në fund fare, në shtesën e dytë,…

Kalitje / Nga 27-shi -

Pronari i Interit: Foca Inda!!!

Është pronari i ri i skuadrës së Interit, por nuk e shqipton dot emrin e skuadrës që sapo ka blerë. Pronari i ri i “Suning Commerce Group”, Zhang Jindong, i…