Autor: 27.al

OpEd / Nga 27.al -

Një qytet arti në vend të kullave

Nga Mesila Doda Nuk kam asnjë dyshim që teatri ra viktimë e korrupsionit dhe babëzisë së klientëve të pushtetit. Në kushtet e sotme, kur dëmi i trashigimisë historike është i…

Mejtime / Nga 27.al -

Dramaturgjia e buldozerëve

Rruga e shkurtër, por tepër problematike që zgjodhi Edi Rama për të mbyllur këtë histori kulture në rrugën “Toptani” në Tiranë, nuk është zgjidhja më fatlume që ai po pretendon…