Alarmi për bombë në universitet ngre në këmbë policinë

0
56

Një alarm për bombë ka ngritur në këmbë policinë e Kosovës pas një kërcënimi drejtuar Rektoratit të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”. Kështu tha për Radion Evropa e Lirë, rektori i UP-së, Naser Sahiti.

“Kemi pranuar një e-mail anonim që është vendosur një bombë dhe e kemi dërguar informacionin në polici dhe tani policia e kanë rrethuar vendin dhe janë duke e trajtuar rastin”, tha Sahiti.

Pranë ndërtesës së Rektoratit janë parë pjesëtarë të Policisë së Kosovës të cilët e kanë rrethuar ndërtesën me shirita policor.

Radio Evropa e Lirë ende nuk ka mundur të marrë informacione zyrtare nga policia lidhur me këtë rast.