Fjalë kyçe: Zogu

Mejtime / Nga Media -

Krenar prej rastësisë!

Nga Ardit Bido Nuk jam shqiptar se edhe ti je shqiptar! Jam shqiptar se kështu ndodhi, sepse prindërit e mi ishin shqiptarë. Nuk jam krenar që jam shqiptar sepse shqiptarët…

OpEd / Nga 27.al -

Njëri fle, dhe tjetrin e ha vreri

Nga Spartak Ngjela Në një kohë pritjeje, ai që pret mund të jetë real ose i gënjyer. Në një kohë pritjeje ndodh që njeri pret diçka te mirë, e cila,…