Fjalë kyçe: shqiptari

Mejtime / Nga Media -

Jugosllavi, Šiptari dhe kosovari

Nga Sokol Shameti Që përpjekja për ta armiqësuar Kosovën me Shqipërinë, thjesht merr forma të ndryshme në kohë të ndryshme, e dëshmon edhe transformimi i emërtesës së flamurtarëve të kësaj…