Fjalë kyçe: refugjatet

OpEd / Nga 27.al -

Kakofonia e lodhshme, por a i duam refugjatët?

Nga Ben Andoni Ditët e fundit janë intensifikuar zërat për derdhjen e një fluksi refugjatësh në vendin tonë. Ndërsa të gjitha strukturat evropiane po bëjnë luftë verbale dhe retorikë, para…

OpEd / Nga 27.al -

Sirianëve duhet t’u hapim dyert

Nga Enkel Demi Kërkojmë që të çajmë kufinjtë e Europës, kurse për vete do i mbyllim ata. Ndryshe nga sa mendohej Edi Rama, kryeministër i vendit është shprehur në një…