Fjalë kyçe: Lutfi Dervishi

OpEd / Nga 27.al -

Lista e turpit!

Nga Lutfi Dervishi Nëse kërkon në google për “listën e emrave të gazetarëve shqiptarë që janë financuar me fonde të zeza nga Greqia”, të dalin afro 80 mijë artikuj të…

OpEd / Nga 27.al -

Shpifja, beteja e gabuar!

Nga Lutfi Dervishi Nëse do të rregullohej puna e shpifjes me paketë – do t’ia vlente të paguanim edhe një taksë nëse na premtohej jeta në një ambient ku nuk…

Mejtime / Nga Media -

Libra apo dekodera falas?!

Nga Lutfi Dervishi Një në dy shqiptarë në Shqipëri jetojnë në zonën Tiranë- Durrës. Mbyllja e transmetimeve analoge televizive në zonën ku banon gjysma e popullsisë, duhej bërë vetëm pasi…

OpEd / Nga Media -

Deklarata për kufijtë

Nga Lutfi Dervishi Hashim Thaçi: Nuk ka copëtim të Kosovës. Nuk ka ndarje të Kosovës. Nuk ka shkëmbim territoresh. Ka integritet territorial. Ka perspektivë europian. Ka vetëm korrigjim kufijsh. Të…

OpEd / Nga Media -

Si i duam pushimet?

Nga Lutfi Dervishi Duam një vend të qetë për t’u shkëputur nga bota, por që të ketë internet të mirë! Duam të hamë dhe të na shijojë ushqimi, por objektivi…

Këndonjësit / Nga Media -

Vetëm ERTV pa emision sportiv!

Nga Lutfi Dervishi Shqipëria nuk luan në Botërorin Rusia 2018, por kjo nuk ka penguar pothuaj të gjithë televizionet në Shqipëri, kombëtare dhe lokale të bëjnë emisione sportive! Përjashtim këtu bën…

Këndonjësit / Nga 27-shi -

Kur do dalim në sulm?

Nga Lutfi Dervishi Të mbrojmë “Teatrin Kombëtar”! Të mbrojmë “Valbonën”! Të mbrojmë “Vjosën”! Të mbrojmë qentë… Të mbrojmë mjedisin! Të mbrojmë parkun! Të mbrojmë pronën publike! Të mbrojmë çështjen…. Të…