Fjalë kyçe: Lutfi Dervishi

OpEd / Nga 27-shi -

Koronavirusi – jam. Mos u tremb!

Nga Lutfi Dervishi Mos u tremb. Nuk kam ardhur të të vras. Nuk dua të të lëndoj. Nuk dua as të frikësoj. Kam një mision tjetër. Misioni im është: 1….

Këndonjësit / Nga 27.al -

E keqja, në prag apo përballë?!

Nga Lutfi Dervishi Një virus që u shfaq në dhjetor të vitit kaluar mbi 8000 kilometra larg prej këtu në provincën Wuhan të Kinës ka ndryshuar gjithçka në jetën tonë….

OpEd / Nga 27.al -

Cila media është skandaloze?

Nga Lutfi Dervishi Media është skandaloze! Kjo është etiketa që kryeministri e ka të gati sa herë i vjen në mendje media. Kanë njerëzit panik- fajin e ka media! Jep…

OpEd / Nga 27.al -

Tërmeti, gjithkush e ka një dëshirë!

Nga Lutfi Dervishi​ Të banosh në katin e 12 nuk përjeton frikë nga tërmeti. Eshtë diçka përtej frikës dhe ankthit. Mpirje. E megjithatë duhet të lëvizësh. Nga këshillat e sizmologëve…

OpEd / Nga Media -

Nëse…

Nga Lutfi Dervishi Nëse kritikon qeverinë do të thonë se të paguan opozita. Nëse kritikon opozitën do të thotë se je shitur te qeveria. Nëse i kritikon të dy do…

Këndonjësit / Nga admin -

Krimi(neli) si model suksesi

Nga Lutfi Dervishi Në Shqipëri, çdo vit shpallen lista për biznesmenët më të mëdhenj. Publiku i interesuar i njeh si përfitues të parave publike përmes favoreve politike, për shkak se…

OpEd / Nga 27.al -

Habitemi me fundin e një filmi horror?!

Nga Lutfi Dervishi Nëse një njeri në Tiranë ka hall (të madh apo të vogël) dhe kërkon ta zgjidhë, në mendje ka vetëm një njeri që mund t’i mbarojë punë;…