Fjalë kyçe: Ekuban

Kalitje / Nga 27-shi -

Sukaj dhe Bakaj, ja çfarë i mungoi derbit

Që përpara ndeshjes Partizani – Tirana, pjesa më e madhe e specialistëve parashikuan vështirësi në shënimin e golave nga të dy skuadrat dhe më pas fajësuan skemat taktike të të…

Kalitje / Nga 27-shi -

Golit shqiptar i kalon mosha

Pero Pejiç dhe Hamdi Salihi do të vazhdojnë të konkurojnë për “topin e artë”, megjithëse tani janë 34 dhe 33 vjeç. Të tjerët pothuajse nuk kanë fare sulmues Duke ndjekur…