Ka than' i moçmi: 

"Ja sot në Shqipni nuk të pvetë kush shka je, por si dukesh, as nuk don ta dijë kush sa pare të ban gjaku, por sa pare ke në bankë"

- Anton Harapi

Receta e lashtë e një byreku me kungull (film)

Nga Media 0

Ku më mirë se në fshat, aty ku produktet e ruajnë freskinë e shijen do të mund të gatuhej një byrek me kungull. Nuk ka nevojë për luks në kuzhinë, enë të sofistikuara a paketime shumëngjyrëshe, mjaftojnë produktet bio dhe receta e thjeshtë që të dalë një ushqim i shijshëm. Pa asnjë nevojë për shpjegim, vetëm me një shikim të vëmendshëm të videos ju do të mund të zbuloni recetën e një ushqimi shumë të dashur për shqiptarët.

Receta e lashtë e një byreku me kungull

Posted by Mrizi i Zanave Agroturizëm on Thursday, October 5, 2017

Lini një koment

Adresa juaj e Email-it nuk do të bëhet publike

Mund të përdorni HTML tags dhe atributet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

gjithsej