Kategoria: Rrokull

Llogje Kavaje / Nga Klodiana -

Je shkodran, t’tana i ban…

Mund të jetosh në Manchester, madje të zhvillosh biznesin më popullor të shqiptarëve të Britanisë, por mos të harrosh kurrë nga vjen. Ja dhe një sipërmarrës britanik prej Shkodre, i…