Të rinjtë nuk pyesin për policinë, përleshen me grushta para patrullës në Paskuqan

0
53

Disa të rinj janë zënë në rrugë këtë mbrëmje në Paskuqan. Mësohet se të rinjtë janë zënë në afërsi  të urës së re në Paskuqan.

Ndonëse aty pranë ka qenë një patrullë policie, të rinjtë nuk janë shqetësuar aspak dhe kanë vijuar konfrontimin fizik. Menjëherë më pas ka ndërhyrë policia.

Nuk dihet se cila ka qenë arsyeja e këtij sherri mes tyre.