Fjalë kyçe: virusi Corona

Rrokull botës / Nga Klodiana -

SHBA i japin fund bashkëpunimit me OBSH

Organizata Botërore e Shëndetësisë ka dështuar në zbatimin e reformave, tha Donald Trump në Uashington. Presidenti amerikan akuzoi OBSH për “keqmenaxhim” në krizën e Coronës dhe njëanshmëri në favor të…