Fjalë kyçe: sovranistët

Mejtime / Nga 27-shi -

Emigrantët dhe Afrika!

Nga Dritan Kaba Emigrantët dhe Afrika! Globalistët VS Sovranistët! Dikur i merrnin me zor nga Afrika për t’i kthyer në skllevër. Sot, pasi mesuan rrugen, paguajne para tek skafistet per…