Fjalë kyçe: Sheshi “Veleria”

OpEd / Nga 27.al -

Gjushi, “venaliu” i betonit

Nga Enkel Demi Ndërsa në Durrës ngriheshin pallatet shumëkatëshe, arkeologët mblidheshin me sitat e tyre në Sukth. Atje makinat e rënda derdhnin mbeturinat që nxirrnin në gropat e themeleve. Arkeologët…

OpEd / Nga 27.al -

Vela e Gjushit, dashuria prej betoni

Nga Enkel Demi Bashkia e Durrësit dhe qeveria kanë vendosur të shpenzojnë 6 milionë euro për një shesh që ka një emër të çuditshëm “Veleria”. Nuk di në cilën qosh…