Fjalë kyçe: Qeveria

Mejtime / Nga 27.al -

Të Pa(k)varur

Nga Mehmet Elezi Të pakëndshëm (po shprehem butë) disa analistë të pa(k)varur dhe disa diplomatë-politikanë. Gjuajnë me fjalë të mëdha nga Olimpi: ka faj politika, sistemi, liderët e partive. Nuk…

Mejtime / Nga 27.al -

Teatri që do shembë qeverinë

NGA LUÇIANO BOÇI/  Që kur shpalosi idenë e tij grabitqare ndaj truallit të Teatrit Kombëtar, Rama e mori shumë lehtë revoltën e artistëve. Mendoi se prishja e Teatrit Kombëtar do…

Mejtime / Nga 27.al -

Miti i rremë i pathyeshmërisë së Edi Ramës

Nga Gentian Gaba Sot Edi Rama është na apogjeun e tij. Vetëm gjashtë vite pas ardhjes në pushtet, kontrollon  çdo centimetër të jetës politiko-administrative të vendit. Por, paradoksalisht, pas 30 qershorit…

OpEd / Nga 27.al -

Qeveria që luan buxhetin në kumar

Nga Klodian Tomorri Përtej kostove të fryra jashtë çdo limiti, ka dhe një detaj tjetër djallëzor në kontratat e koncesionit për Milot-Balldren dhe Orikum-Dukat. Është një detaj në dukje i…