Fjalë kyçe: protokolli europian

Mejtime / Nga 27.al -

Ogerta, ka ca punë para se të bësh selfie

Nga Elona Caslli Sipas protokollit europian Ogerta, para se të fotografoje veten dhe mjekët në aeroport, duhet të kishe shqyrtuar fillimisht dosjet e tyre. Në ligjëratë të drejtë Ogerta, duhet…