Fjalë kyçe: Paris

Rrokull botës / Nga Xhafa -

Zjarr në Paris, 5 viktima

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Paris, ku 5 persona kanë humbur jetën dhe dy të tjerë kanë pësuar djegie të rënda në trup. Zjarri ka rënë në një…

Kalitje / Nga 27-shi -

Europiani në bunker…

Sot ka filluar në Francë një takim mes përfaqësuesive të mbështetësve të skuadrave pjesmarrëse në Euro 2016, e organizuar nga Federata Franceze e Futbollit dhe UEFA-s, për të vendosur ato…