Fjalë kyçe: mpirje

OpEd / Nga 27.al -

Tërmeti, gjithkush e ka një dëshirë!

Nga Lutfi Dervishi​ Të banosh në katin e 12 nuk përjeton frikë nga tërmeti. Eshtë diçka përtej frikës dhe ankthit. Mpirje. E megjithatë duhet të lëvizësh. Nga këshillat e sizmologëve…