Fjalë kyçe: molle

OpEd / Nga Media -

Babagjysh mos ardhsh kurrë…

Nga Ilir Hoxholli Në shtëpinë tonë i vetmi gëzim ishin bakllavatë, pasi mamaja ime bënte dy dhe një tavë me kadaif, të cilin ma rifreskoi një shofer taksie, se për…