Fjalë kyçe: makina

OpEd / Nga 27.al -

Shitën gomerët dhe blenë makina

Nga Enkel Demi Para disa ditësh një vozitës nga Kukësi tregonte matësin e shpjetësisë, tek futej në tunelin e Kalimashit. Matësi shënonte 316 kilometra në orë. Me siguri zotëria do…