Fjalë kyçe: i mençur

OpEd / Nga 27.al -

Varfëria është teshtimë mër lal…

Nga Dritan Shano Të flasësh për politika të uljes së varfërisë, individualisht apo në mënyrë të organizuar, të bën simpatik, të dashur për mediat dhe përfituesit e transfertave dhe programeve…