Fjalë kyçe: Gota (gjysmë) plot e donacioneve

OpEd / Nga 27.al -

Gota (gjysmë) plot e donacioneve

Nga Klodian Tomorri Shuma prej 1.1 miliardë euro e deklaruar nga Konferenca e Donatorëve si ndihmë për Shqipërinë është impresionuese dhe mund të jetë një nga angazhimet më të mëdha…